[Home | Mail Archive | Join the mail archive | Photo Gallery ]

Mazda Rotary Pickup Forum
you are logged in as
profile | register | faq | search (active threads) | memberlist
Sponsored by:
Index > Test Area > Thread: mozilla can't post to this board!!!
Thread: mozilla can't post to this board!!!
repu1977


1st Gear
Posts: 47
posted September 18, 2005 08:40 PM

mozilla can't post to this board!!!

using mozilla ... my posts are not showing up!!!

this is a test using IE hell!!

       
View IP (Administrators only)
admin


Administrator
Posts: 444
posted September 18, 2005 08:56 PM

Testing using firefox... (i used to work for netscape, a long, long time ago, and have been a diehard netscape->mozilla->firefox)

What version are you using? YOu can get this info by entering about: in your location bar...

Also, try clearing your cache...
____________
I'm The Admin, thats why!

        Click here to send admin an AIM message. 
View IP (Administrators only)
jfaplanet


Redlining
Posts: 356
posted September 19, 2005 06:03 AM

Mozilla

Thats all I have been using for the last year. It works great, must be your setup. Using it now.

        Click here to send jfaplanet an ICQ message. Click here to add 1608329 to your ICQ list. Click here to send jfaplanet an AIM message. 
View IP (Administrators only)
repu1977


1st Gear
Posts: 47
posted September 19, 2005 04:44 PM

funny, it wouldn't work all weekend and today it works!!?

XP SUCKS!!!
____________
77 REPU "Yellow"
82 380SL
93 f250 4X4 turbo Diesel
66 Benelli
94 740 IL

       
View IP (Administrators only)
All times are PST (US)
Post New Topic    Post New Reply
Rate Topic:
Powerd By: BlazeBoard

[Home | Mail Archive | Join the mail archive | Photo Gallery ]
0.013278007507324 seconds processing time